Вбивали качалкою та ножем: На Закарпатті винесли вирок підліткам, які по-звірячому розправилися зі своєю матір'ю

На Закарпатті поставлено крапки над "і" у справі про вбивство дітьми власної матері. Як пише zaxid.net, Хустський районний суд Закарпатської області призначив їм по 14 років тюрми, а також зобов’язав брата та сестру виплатити батькові 1,6 млн грн компенсації, передають Патріоти України.

Жорстоке вбивство жінки сталося у лютому 2017 року. Тоді 18-річний хлопець домовився із своєю 15-річною сестрою позбавити матір життя, аби вона не розповідала батькові про крадіжку, яку вчинила донька.

Вночі, коли мати спала, син почав бити жінку дерев’яною качалкою. Помітивщи, що їхня жертва ще жива, донька передала братові ніж, яки він наніс матері множинні удари по тілу. В цей час дівчина тримала на обличчі матері подушку, доки жінка не померла. Після цього вони віднесли тіло матері до річки, роздягнули її та кинули у воду.

Зазначається, що хлопець частково визнав свою провину, але заявив, що він самотужки вбив свою матір і не про що не домовлявся з сестрою. Донька вбитої не визнала провину та відмовилась від дачі показань. На вирок ще може бути подана апеляція.

Не все так однозначно: Чому в Україні почали менше відключати світло і чого очікувати далі

неділя, 28 липень 2024, 7:22

В Україні буде більше світла, оскільки на одній з вітчизняних атомних станцій достроково запустили в експлуатацію одразу два реактори. Вони перебували на плановому ремонті і завдяки наполегливості енергетиків повернути їх у роботу вдалося на два тижні ...

Ударила ножем: У Хмельницькому затримали пенсіонерку, яка підозрюється у вбивстві власного сина

неділя, 28 липень 2024, 6:56

У Хмельницькому затримано жінку, яку підозрюють у вбивстві власного сина. Про це повідомляє поліція Хмельницької області, передають Патріоти України. За версією досудового слідства, між матір’ю та сином виник конфлікт, у ході якого жінка ножем вдарила ...