Вбивали "кіборгів" і хвалилися: У Маріуполі суд відпустив на волю терористів "ДНР" (відео)

Маріупольський суд відпустив під домашній арешт двох терористів "ДНР", які брали участь у боях за донецький аеропорт і обстрілювали селище Мар'їнка, повідомляють Патріоти України.

У сюжеті телеканалу СТБ зазначається, що один із них, Роман Джумаєв, сам зізнавався в тому, що воював проти України у складі угруповання бойовиків "П'ятнашка". Більше того, ця інформація була оприлюднена окупантом ще у 2016 році, коли, опинившись у Білорусі, він дав інтерв'ю "Радіо Свобода".

Однак у 2017 році Джумаєв вирішив приїхати в гості до рідних у Маріуполь, де і був затриманий українськими спецслужбами. Тоді Мар'їнський суд відпустив Джумаєва, і злочинець майже півроку спокійно жив у мирному місті, де навіть відкрив невелику піцерію. Особливо цинічно виглядає той факт, що в ній він пропонував знижки учасникам АТО.

У зв'язку з тим, що торгова точка була незаконною, Джумаєва затримали вдруге під час перевірки його бізнесу. До того ж він напав на поліцейського. Таким чином дії терориста Джумаєва підпадають одразу під дві статті – терористична діяльність і напад на правоохоронця. Але на початку серпня колегія Жовтневого суду Маріуполя відпустила Джумаєва під домашній арешт.

Більше того, тоді ж суд відпустив додому ще одного поплічника окупантів – Сергія Костенюка. Він коригував вогонь терористів на позиціях біля Мар'їнки. Судді вирішили відпустити терориста додому під заставу близько 150 тис. гривень.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...