Вбивали шампуром на очах у дітей: У мережі показали відео з "рибалками" на українському пляжі

На одному з пляжів міста Одеси, відпочивальники шампурами вбили ската на очах у дітей. Відповідне відео опубліковано в Telegram-каналі Одеса INFO, передають Патріоти України.

Як видно на кадрах, двоє відпочивальникыв палицями витягли ската на берег і вбили.

Відзначимо, чорноморський скат-хвостокол має на хвості колючку, точніше справжній меч - до 20 сантиметрів в довжину. Його краъ дуже гострі, до того ж зазубрені, уздовж леза, з нижньої сторони - жолобок, в якому видно темну отруту з отруйної залози на хвості. Якщо зачепити лежачого на дні хвостокола, він вдарить хвостом як бичем; при цьому він своєю колючкою може завдати глибоку рубану рану.

Разом з тим, скати полохливі, бояться шуму, намагаються відплисти від купальників. Тому необхідності в такому жорстокому вбивстві не було.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...