Вбивав людей з особливою жорстокістю: Шокуючі подробиці злочинів маніяка із "ДНР", який дружив з "мером"

Місяць тому ЗМІ «ДНР» повідомляли про затримання так званого «Зугреського маніяка». Ним виявився мешканець непідконтрольного українській владі міста Зугреса з паспортами «ДНР» та РФ Воловчук Олександр Вікторович, 1975 року народження, нагадують Патріоти України.

Йому інкримінують 7 умисних вбивств жителів Зугреса. Злочинець позбавляв життя переважно людей похилого віку з особливою жорстокістю і навіть з наступним розчленуванням. Про це повідомляли «правоохоронні органи республіки».
Крім цього, у 2014 році Воловчук добровільно вступив на службу до незаконних військових формувань «ДНР», про це повідомили місцеві жителі у соцмережах. За свідченнями одних він записався до «Руської визвольної армії», а за словами інших — до «Руської православної армії». Згодом він опинився в одному з підрозділів козаків «Війська Донського». У їхньому складі брав участь у боях проти ЗСУ.

«Жители оккупированных территорий хорошо знают, что российские казачьи подразделения в 2014—2016 годах отличались самыми жестокими пытками, истязаниями, насилиями, разбоями, грабежами и убийствами по любому поводу. Их даже свои, т. е. российские военнослужащие называли «отморозками и безбашенными», — пише блогер Фашик Донецький у своєму Телеграм-каналі.

Ось там і служив Воловчук. Після служби, коли виявилося, що немає ані роботи, ані грошей, то вирішив заробляти розбоями.

«Возможно, он продолжал бы и дальше убивать, если бы жители не пожаловались на него кому-то в Донецке. А до того у Воловчука якобы была „крыша“ в виде главы администрации города Зугрэса Гладких Романа Алексеевича! Ну кто же мог задержать знакомого мера города, который намеревался даже сделать Воловчука депутатом городского совета? Вот тогда бы они развернулись!», — додає Фашик Донецький.

Наразі Воловчук дає свідчення у СІЗО. «Хорошие» кадры выращивает «республика»! Настоящих защитников от укропов, которые в буквальном смысле режут головы своим же скрепным жителям ради наживы! И это не единичные случаи. Вспомните хотя бы про 235 граждан РФ, которые уже по 5−7 лет сидят в «СИЗО ДНР» за жестокие убийства. Это и есть та действительность, которую принес «русский мир» и которую оккупационные власти стараются скрывать за вывеской перспективы счастливой жизни … где-нибудь в Салехарде или Оймяконе», — резюмував блогер.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...