Вбивство 5-річної дитини в Переяславі: Міністр МВС поспілкувався із родичами хлопчика (фото)

Національна поліція візьме на себе всі витрати на поховання вбитого хлопчика, а його родичам нададуть допомогу психологів.

Аваков та Князєв поспілкувалися із родичами вбитого хлопчика. Фото: прес-служба МВС України.

З батьками вбитого 5-річного Кирила Тлявова прийшли поспілкуватися міністр внутрішніх справ Арсен Аваков та голова Нацполіції Сергій Князєв. Зустрілися з бабусею та мамою, повідомляють Патріоти України із посиланням на прес-службу МВС України.

Під час спілкування вони висловили свої співчуття горю родини. "Рідні Кирила попросили організувати психологічну допомогу для старшого сина Дениса Тлявова. Була досягнута домовленість, що Нацполіція направить в сім'ю Тлявових фахівців-психологів, що спеціалізуються на роботі з людьми, які пережили втрату близьких", - йдеться в повідомленні.

Князєв пообіцяв жінкам, що родина пройде комплекс терапії для людей, що втратили рідних. "Я вам обіцяю, що ми будемо уважно стежити за ходом розслідування і тісно комунікувати з ДБР і прокуратурою. Я сподіваюся, що суд призначить адекватне покарання", - підкреслив Аваков.

Співробітники МВС України в Київській області вирішили перерахувати родині загиблого свій одноденний заробіток. Разом із цим Національна поліція візьме на себе всі витрати на поховання вбитого хлопчика.

В Україні очікується зміна погоди на вихідних: Синоптики озвучили детальний прогноз

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:24

На вихідних в Україні нарешті відступлять заморозки й почне поступово теплішати. Так, в областях температура повітря в денні години зросте до +17+24 градусів, передають Патріоти України. Як свідчать дані Укргідрометцентру, у більшості областей очікуєт...

"Брудні" методи: У Грозному масово отруїли футболістів "Сочі" перед вирішальною грою з місцевим "Ахматом"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:50

Грозному отруїлися 14 футболістів "Сочі" перед матчем чемпіонату Росії проти місцевого "Ахмата". Сочинський клуб є прямим конкурентом чеченської команди за місце у елітному дивізіоні. Незважаючи на отруєння, постраждалих змусили вийти на гру, яка заве...