Вбивство чеченцем із РФ вчителя у Франції: Поліція розповіла подробиці та показала фото терориста

Вбивця (праворуч) позує разом з одним з молодших братів. Фото: соцмережі.

Глава антитерористичної прокуратури Франції Жан-Франсуа Рікар розповів про обставини трагічної загибелі вчителя коледжу в передмісті Парижа, якого обезголовив 18-річний чеченець. Терорист перед нападом приходив до будівлі коледжу, де працював викладач, і розпитував про нього учнів, повідомляють Патріоти України із посиланням на Reuters.

За словами очевидців, злочинець підходив до учнів і просив показати викладача історії. У прокуратурі повідомили, що напередодні звірячого злочину в коледж неодноразово надходили погрози.

На одному з фото, які були опубліковані у Twitter, терорист позує разом з одним з молодших братів. Відомо, що всього в сім'ї було шестеро дітей, Абдулак Анзор був старшим з них. Наразі один з братів затриманий, так само, як і його батьки.

Боротьба тривала 10 днів: Легендарний боксер-чемпіон помер після нападу епілепсії за кермом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:22

Колишній чемпіон Великобританії та Європейського союзу з боксу Віллі Лімонд помер у віці 45 років, повідомив його син у соціальних мережах. З Лімондом, який виграв 42 зі своїх 48 боїв на професійному рингу з 1999 по 2023 рік, 6 квітня стався епілептичн...

У липні Україну накриють зливи та град: Синоптикиня дала довгостроковий прогноз і попередила про "сюрпризи"

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:47

Наприкінці квітня в Україні буде похолодання, можуть навіть вдарити заморозки вночі, а на початку червня пройдуть сильні дощі зі шквалами. Однак, за прогнозами погоди від наших фахівців, літо в Україні буде на 1-2 градуси теплішим за норму, і вже в дру...