Вбивство чемпіона з джиу-джитсу через українську мову: П'яний підозрюваний під час затримання навіть не розумів, що накоїв (відео)

У Кирилівці в Запорізькій області п'яний чоловік зарізав ножем 26-річного чемпіона з джиу-джитсу Миколу Балабатько через українську мову. Тепер у мережі з'явилося відео затримання підозрюваного у вбивстві. Дане відео опублікував "Київ Оперативний" у своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

На кадрах також видно тіло вбитого спортсмена. Він лежав біля свого ймовірного нападника. При цьому чоловік поводився неадекватно. Він не усвідомлював того, що поруч лежить вже мертва людина, яку він убив. Підозрюваний просив охоронців допомогти спортсмену.

Крім того, він заявив, що Микола Балабатько першим напав на нього з ножем. Після затримання зловмисник скаржився на образи очевидців події, а також на гавкіт собаки.

На відео також видно ридаючу жінку, імовірно, продавщицю магазину, біля якого стався злочин. Очевидці говорили про те, що після удару ножем Микола був ще живий і розмовляв з нею. Коли приїхали медики, то повідомили, що ніж потрапив прямо в серце потерпілого.

Що сталось із другим поліцейським, пораненим під час нападу у Вінницькій області

субота, 20 квітень 2024, 15:20

Вночі 20 квітня двоє зловмисників на Вінничині убили 20-річного поліцейського Максима Зарецького. Другим постраждалим правоохоронцем виявився капітан Максим Шарапанський. Про це повідомляє видання "Суспільне Вінниця", передають Патріоти України. За поп...

Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...