Вбивство дівчинки в Німеччині: Один із підозрюваних надав надійне алібі

Один із двох чоловіків, яких поліція підозрювала в причетності до вбивства дев’ятирічної українки Валерії в Німеччині, надав алібі. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти України.

Журналісти таблоїду поспілкувалися з чоловіком. Ним виявився українець Геннадій, який, мав стосунки з матір'ю вбитої Валерії. Геннадій розповів, що вилетів до Стамбула 31 травня, тобто за 3 дні до зникнення дівчинки. А до Німеччини він повернувся тільки 12 червня, коли тіло дитини знайшла поліція. Чоловік сказав, що в Туреччині він був на прийомі у стоматолога в Стамбулі. Як доказ він показав рахунок за лікування на суму 5110 доларів і штампи в паспорті.

Він також розповів, про те, що його розшукують, він дізнався тільки після повернення до Німеччини. При цьому він зізнався, що бачив пропущені дзвінки, однак не реагував на них. Поліція затримала його, коли він повертався з аеропорту.

Він також розповів, що познайомився з матір'ю Валерії Надією два роки тому і вони пробули у стосунках п’ять місяців. За словами самого чоловіка, він «був злий і образив» маму дівчинки. Bild пише, що чоловік погрожував їй, через що Надія заявила на нього в поліцію за «переслідування». «Мені болить серце, у мене були хороші стосунки із [загиблою] дівчинкою. Я хочу, щоб злочинця швидко знайшли, і допомагаю поліції своїми свідченнями», — додав Геннадій.

Вчені навіть придумали такий термін: Ось чому нам подобається шкідлива їжа

субота, 28 вересень 2024, 23:55

"Тиждень тому у своїх соцмережах я провела невеличке опитування серед Вас, дорогі друзі, чому, на Вашу думку, ми так любимо нездорову їжу? Було багато коментарів, всі різні: від таких, які стверджували, що їм ніколи не хочеться ані ніякої нездорової їж...

Російські хокеїсти-аматори під час гри здолали в рукопашній супротивника-ФСБшників. Чекісти образились і вирішили пересаджати більш вправних хлопців (відео)

субота, 28 вересень 2024, 22:40

У Біробіджані (Росія) шістьох гравців аматорської команди «Тафгай» затримали за побиття хокеїстів від ФСБ під час матчу Нічної хокейної ліги. . "Тафгай" зустрічався з командою "Фантом", що представляє регіональне управління ФСБ. Звичайна льодова бійка...