Вбивство дівчини в Голосіївському парку Києва: Підозрюваний раніше отруїв її сестру

Ймовірно нещасна друга жертва могла дати поліції цінні свідчення, але не встигла.

Підозрюваний у вбивстві дівчини, яке сталося в Голосіївському районі Києва в листопаді 2020 року, може бути причетний до смерті її сестри, інформують Патріоти України.

Як розповіли в пресслужбі Київської міської прокуратури, нібито чоловік пішов на злочин, щоб заволодіти їхньою квартирою. "Під процесуальним керівництвом прокуратури 44-річному чоловікові повідомлено про підозру в умисному вбивстві двох осіб, скоєних з корисливих спонукань", - відзначили в прес-службі.

У прокуратурі нагадали, що 13 листопада 2020 року в Голосіївському парку було виявлено тіло дівчини з вогнепальним пораненням голови – це була Раїса Валуйська. Правоохоронцям вдалося встановити особу підозрюваного – 44-річного жителя столиці.

"Під час подальшого досудового розслідування правоохоронці встановили причетність підозрюваного до ще одного злочину. А саме умисне вбивство сестри застреленої дівчини. Вона померла 13 листопада 2020 року внаслідок отруєння", – розповіли в пресслужбі.

Загибла Раїса Валуйська.

Чоловікові загрожує покарання у вигляді довічного позбавлення волі. У прокуратурі не називають ім'я підозрюваного, але з власних джерел журналістам стало відомо, що мова йде про Сергія Бутка.

Поліція на місці смерті застреленої дівчини.

Джерело: Обозреватель

У Євпаторії понад 200 тварин загинули під час пожежі у зоопарку

вівторок, 16 квітень 2024, 11:44

В тимчасово окупованій Євпаторії вночі згорів екзотаріум Тропік-парк, на пожежі врятовано жінку та двох ведмедів. Про це повідомляють російські ЗМІ у вівторок, 16 квітня.Зазначається, що повідомлення про спалах надійшло до служби порятунку о 02:33. Вог...

Готові відкритися уже через місяць: В аеропорту "Київ" заговорили про відновлення польотів

вівторок, 16 квітень 2024, 9:57

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) готовий приймати пасажирів через місяць з моменту відкриття авіаперевезень. Коли саме це станеться, поки що невідомо, проте керівництво "Києва" запевняє, що всі технічні пошкодження аеропорту можна швидко усунути. П...