Вбивство Фаріон: Слідчі не виключають ймовірності появи нових підозрюваних

Слідчі поліції Львівщини отримало доступ до 291 номера мобільних операторів у рамках кримінального провадження за фактом умисного вбивства мовознавиці і колишнього нардепа Ірини Фаріон. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на дані судового реєстру.

За даними досудового розслідування, майже три сотні номерів належать поки що невстановленим особам, які, як припускає слідство, можуть бути причетними до згаданого резонансного злочину.

Наразі правоохоронці вивчають інформацію про усі з’єднання 291 номера протягом 1 січня 2023 року-26 липня 2024 року. Зокрема, слідчі аналізують вхідні та вихідні дзвінки, SMS, MMS, GPRS, переадресацію; дату та тривалість самих дзвінків; ідентифікаційні ознаки кінцевого обладнання (абонентський, серійний, IMSI номери сім-картки, ІМЕІ).

Також буде досліджено відомості щодо руху коштів за всіма номерами, доступ до яких надав суд.

"Ти - погана матір, нацисти вас вб'ють": Росіянка розповіла, чому переїхала в Україну після початку повномасштабної війни після початку повномасштабної війни (відео)

неділя, 13 жовтень 2024, 23:55

Росіянка Світлана Гвоздікова переїхала до України після початку повномасштабної війни. Жінка вирішила покинути РФ, бо не поділяла погляди співгромадян на військову агресію своєї країни. Наразі з дитиною вона проживає в Одесі, спілкується українською мо...

У Рівному школяр тікала від поліції на викраденому автомобілі

неділя, 13 жовтень 2024, 23:40

У Рівному 14-річний хлопець тікав від поліції на викраденому автомобілі Mitsubishi Pajero. Про це 13 жовтня повідомили в Патрульній поліції Рівненської області, передають Патріоти України. “Учора вранці ми помітили автомобіль, який наїхав на бордюрний ...