Вбивство Гандзюк: Суд виніс жорстке рішення щодо екс-помічника нардепа (відео)

У вівторок, 21 січня, Печерський суд Києва виніс рішення щодо підозрюваного у вбивстві херсонської активістки Катерини Гандзюк колишнього помічника депутата від БПП Миколи Паламарчука Ігоря Павловського. Фігуранту гучної справи обрали запобіжний захід у вигляді арешту до 4 березня, передають Патріоти України.

Прокурори заявили на суді, що нібито Павловський залучав Сергія Торбіна (один із підозрюваних у причетності до вбивства) та інших невстановлених осіб для здійснення злочинної діяльності і для супроводу злочинів. "Злочинне угруповання скоювало злочини проти власності, пов'язані з умисним пошкодженням майна, злочинів проти громадської діяльності і проти життя людини", – сказала сторона звинувачення.

Зокрема, прокурори розповіли, як Павловський доручив чоловікам на прізвища Пилипенко і Брага й іншим особам знищити авто активістів шляхом підпалу. Також, за даними прокурорів, Павловський організовував масові заворушення, зокрема, під стінами Олешківської сільради.

Прокурор також нагадав, що Павловський без поважних причин не з'являється в Приморський райсуд Одеси (уже 5 разів) і один раз не з'явився до Верховного суду. При цьому в ті дні, коли Павловського чекали в суді, він активно пересувався в Одесі і Херсоні. Захист усе заперечував і просив відмовити в задоволенні клопотання прокуратури.

20 січня стало відомо, що обвинувальний акт щодо Павловського вже перебуває на розгляді Приморського районного суду Одеси з угодою про визнання його вини в заздалегідь не обіцяному приховуванні нападу на Гандзюк.

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація, що саме Павловський передавав гроші організаторам нападу на Гандзюк. Він був заарештований 10 листопада 2018 року. Незабаром Павловському пом'якшили підозру, замінивши "організацію" на "приховування злочину". Також він не з'явився на кілька судових засідань поспіль, через що в суді заявили про те, що СБУ з невідомих причин приховує місце його перебування.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...