Вбивство серед білого дня у Києві: Застрелений чоловік виявився "не простою пташкою"

Застреленим на вул. Новаторів у Києві виявився Роберт Кіпшидзе. Громадянин Грузії, який раніше перебував у розшуку як учасник кримінальних розбірок в одному зі столичних кафе. Чи пов'язано це з убивством - невідомо. У поліції повідомили тільки загальну інформацію, передають Патріоти України.

Підозрюваних у вбивстві - четверо. Свідки події розповіли, що невідомі накинулися на перехожого, спочатку жорстоко били, а потім вистрілили в голову і живіт. Поліція вже розіслала орієнтування всім патрулям Києва. Розшукувані - невисокого зросту, одягнених у все чорне.

За жертвою, можливо, стежили. Жителі двору бачили незнайому машину, яка довго була припаркована в кущах.

Нагадаємо, на вул. Новаторів у Дніпровському районі Києва розстріляли чоловіка. Це сталося 18 серпня приблизно об 11:30. Від поранень у голову й тулуб чоловік помер. Кажуть, він не місцевий. Подія сталась у приватному секторі, тож люди одне одного добре знають. Коли почули постріли, підбігли й намагалися надати допомогу, викликали "швидку". Але вона їхала понад 20 хв. Чоловік її не дочекався.

Джерело: Сегодня

Життя ухилянта теж чогось вартує: Арештували прикордонника, який застрелив порушника кордону на Закарпатті

понеділок, 20 травень 2024, 19:05

Прикордоннику, який імовірно застрелив чоловіка, що втікав від правоохоронців на ділянці українсько-румунського кордону на Закарпатті 15 травня, повідомили про підозру в порушенні правил поводження зі зброєю. . Про це повідомила радниця Державного бюр...

Нюанси нового закону: Коли і за який термін військовозобов’язані мають пройти ВЛК

понеділок, 20 травень 2024, 17:59

Чоловіки віком від 18 до 60 років, які раніше мали статус "обмежено придатний", повинні до 4 лютого 2025 року повторно пройти військово-лікарську комісію. Це передбачає новий закон про мобілізацію. Щоб пройти ВЛК, колишнім "обмежено придатним" та іншим...