Вбивство водія маршрутки під Харковом: Підозрюваний заявив, що "помстився за маму" (фото)

Водії маршруток в Україні часто потрапляють у скандали, часом — зі смертельними наслідками для себе, зазначають Патріоти України.

Так, у Харківській області нарешті вручили підозру чоловікові, який ще у 2017 році зарізав водія маршрутки — так він помстився за відмову у пільговому проїзді матері. Автобус із увімкненими фарами та запалюванням виявили 19 червня 2017 року на трасі в районі селища Васищеве. Труп водія з ножовими пораненнями в області грудної клітки залишався у кабіні транспортного засобу, повідомили у прокуратурі Харківської області.

Як встановило слідство, мешканець смт Хорошого зустрічав матір з автобуса, і дорогою вона поскаржилася йому на водія, який відмовився везти її за пільговим посвідченням, а також ображав її та інших пасажирів під час поїздки. Син прийшов додому, взяв ніж та повернувся на автостанцію.

Там він знайшов водія та попросив його підвезти. Під час зупинки, коли пасажирів уже не було, він підійшов до жертви, завдав 15 ножових поранень і втік.

Наразі вже 26-річному вбивці повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за п. 6, ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу України.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...