Вбивство виявили випадково: Чоловік зарубав гостей і кілька днів жив поруч із ними

Вбивця намагався запевняти, що не розуміє, що взагалі сталося у його будинку і хто ці вбиті люди.

У Станиці Луганській на Луганщині поліцейські затримали 43-річного чоловіка, який підозрюється у подвійному вбивстві. Він зарубав своїх гостей і жив поруч із ними. Факт виявили під час рейду дільничих. Про це повідомили у відділі комунікації обласної поліції, передають Патріоти України.

"До поліцейських вийшов п'яний господар. Дільничні звернули увагу на червоні плями на його взутті, схожі на кров. На запитання поліцейських, що це може бути, чоловік занервував і щось незрозуміле почав розповідати. А коли поліцейські увійшли до помешкання чоловіка, то жахнулися від побаченого. Посеред будинку лежали закривавлені трупи чоловіка та жінки", - розповіли поліцейські.

Власник будинку казав, що він не розуміє, що взагалі сталося у його будинку і хто ці вбиті люди. Їхні особи встановили поліцейські. Це 36-річний чоловік та 40-річна жінка - місцеві мешканці. Виявилося, вони зайшли в гості до підозрюваного. Між ними сталася сварка.

"Сварка закінчилась тим, що господар сокирою вбив своїх гостей. І весь цей час поруч з мертвими людьми пив горілку. Так продовжувалося щонайменше три дні", - додали поліцейські. З місця події вилучені речові докази. Підозрюваного взяли під варту. Йому загрожує довічне позбавлення волі.

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...