Вбивцею виявився... власний син: На Львівщині жінка знайшла труп, копаючи город (фото)

У селі поблизу Львова 25-річний чоловік вбив 52-річного односельчанина та закопав на городі. Через кілька тижнів тіло вбитого чоловіка виявила мати підозрюваного. Про це повідомили у поліції області, передають Патріоти України.

Як зазначають правоохоронці, 20 квітня в одному з сіл Львівського району між 25-річним чоловіком та його 52-річним односельчанином виник конфлікт, під час якого хлопець кілька разів вдарив старшого чоловіка по голові. Внаслідок ударів чоловік помер. Тоді хлопець загорнув тіло вбитого у поліетиленову плівку і закопав на городі біля свого дому.

Після вбивства він утік до Одеси. Майже через місяць після злочину, 10 травня, 47-річна мама 25-річного хлопця, обробляючи грядки на городі, виявила закопаний труп та викликала поліцію.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. 25-річному чоловікові загрожує від семи до п’ятнадцяти років в'язниці. Чоловіка затримали, наразі вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, а також обрання йому запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

Задоволення заради користі: На Сумщині чоловік "під контролем поліції" двічі займався сексом із повіями

неділя, 19 травень 2024, 3:40

У Сумській області поліція викрила сутенерку, яка втягнула у заняття проституцією свою знайому. Для того, щоб провести розслідування, поліція залучила чоловіка, якому жінки двічі надавали секс-послуги. Про це йдеться у вироку Охтирського міськрайонного...

Всі пояси в одних руках вперше за 25 років: Олександр Усик здобув важку перемогу у суперчемпському бою з Тайсоном Ф'юрі

неділя, 19 травень 2024, 3:06

Українець був визнаний абсолютним чемпіоном роздільним рішенням суддів. Тепер весь боксерський світ сподівається побачити повторний бій двох великих надважковаговиків. Чемпіон світу в надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF українець Олександр ...