Вбивці втекли на двох авто: У центрі Харкова біля входу в супермаркет застрелили чоловіка (фото, відео)

У Харкові ввечері понеділка, 22 лютого, посеред вулиці застрелили чоловіка, інформують Патріоти України.

Інцидент підтвердили на сайті пресслужби ГУ Національної поліції в області. Уточнюється, що злочин скоїли у новобудови ЖК "Ультра" в провулку Отакара Яроша.

Як повідомив місцевий Telegram-канал "ТРУХА", попередньо, чоловік загинув внаслідок одного пострілу в голову. Telegram-канал "Харьков 1654" пише, що вбивство сталося близько 19:30 нібито на сходинках будівлі супермаркету.

У місті оголошено оперативнийплан "Сирена", злочинців шукають правоохоронці. У місцевому Telegram-каналі пишуть, що злочинці, попередньо, втекли на двох авто: білій Audi з чорним дахом і Scoda Suberb.

"Суспільне" з посиланням на директора Центру меддопомоги Віктора Забашту передає, що швидку на місце події викликали о 19:40. Медики прибули за три хвилини, але їм залишилося тільки констатувати смерть. "Вогнепальне поранення у голову", – сказав Забашта. Він підтвердив, що жертва – молодий чоловік.

За даними спільноти "ТРУХА Харьков", вбивця використовував травматичний пістолет, а з жертвою (1981 р.н.) він конфліктував через гроші. Telegram-канал також назвав прізвище ймовірного підозрюваного – Чепурний. Підкреслимо: офіційної інформації про осіб жертви або підозрюваних ще немає.

Обережно, фото 18+!

Скриншот

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...