Вбивця спочатку вдарив сокирою, потім додушив: В Одесі біля школи знайшли тіло жінки в мішку (фото, відео)

Біля школи в центрі Одеси у вівторок, 16 березня, виявили вбиту жінку. Її тіло з ознаками насильницької смерті було заховане в мішку. Як з'ясували правоохоронці, 83-річну місцеву жительку позбавив життя її власний син. Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції в області, передають Патріоти України.

Зазначається, що моторошну знахідку виявили біля входу до підвального приміщення навчального закладу на вулиці Маріїнській. На місці події працювали співробітники слідчо-оперативна групи поліції.

В Одесі в мішку знайшли тіло жінки

Слідчі оперативно затримали підозрюваного у вбивстві. Вони встановили, що 55-річний чоловік вдарив матір сокирою по голові, одягнув на неї поліетиленовий пакет, обмотав скотчем і задушив. "Переконавшись, що старенька не дихає, зловмисник поклав її тіло в мішок і відволік подалі від будинку", – сказано в повідомленні.

За словами чоловіка, його матір поплатилася життям через конфлікт, який виник між ними, але через який саме, підозрюваний не говорить. Відомості за цим фактом поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК. Правоохоронці призначать низку експертиз, зокрема й судово-психіатричну, яка визначить осудність одесита.

Додамо: "Укрінформ" зазначає, що в соціальних мережах очевидці пишуть, нібито тіло жінки було знайдено біля школи №57.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...