Вбивця та гвалтівник уяви не мав, що нові технології призведуть до його арешту через 50 років після жахливого злочину

Американська поліція заарештувала і звинуватила чоловіка у вбивстві підлітка з Іллінойсу, чиє тіло було знайдено майже п'ятдесят років тому. Про це повідомляє CNN, передають Патріоти України.

Зазначається, що вбивство було скоєно в 1972 році. Тоді 15-річна Джулі Хенсон поїхала на бейсбольний матч і не повернулася додому вчасно. Пізніше її тіло з численними ножовими пораненнями і слідами сексуального насильства було знайдено в полі.
Як повідомили в департаменті поліції Нейпервілл, всі ці роки над справою Джулі працювала команда слідчих. В результаті був заарештований 76-річний Баррі Уелплі. Можливого вбивцю знайшли завдяки ДНК: один з родичів заарештованого робив тест для вивчення сімейної історії. Результати частково співпали з матеріалом, який був знайдений на місці злочину.

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...