"Вбивця! Ти не міг відмазатися?": Російські "мобіки" поскаржилася, що їм не раді у Москві (відео)

Мобілізовані в Росії вкотре показали справжню ситуацію у своїй країні. Вони поскаржилися, що їм не раді у Москві. Відповідне відео з'явилося у Telegram. Військовослужбовці належать до мотострілецького взводу, передають Патріоти України.

"А тепер про наболіле. Хлопці приїжджають у відпустку та почуваються незатишно у Москві. Навіть підозрюють, що їм не раді. Можливо, це суб'єктивне почуття, але наші сьогоднішні герої, мотострілки Лис та Лука наполягають – у Сибіру все інакше", – йдеться у підписі до ролика.

Москва величезне місто, знаємо, що там вистачає місця і кохання, і ненависті. Першого, хочеться вірити, більше. Особливо до мотострільців російської армії. "Всіх інших можна і в Сибір на перевиховання", – підписано ролик. Росіяни сказали, що їм незвично бути у мирному житті. Вони заявили, що постійно на щось чекає.

За їхніми словами, навіть у метро їх називають убивцею та інше. "Навіть у метро. Я не пішов туди своєю волею. Але я приїжджаю у відпустку і на мене ще пальцем тицяють: айяй-яй, як не добре", кажуть, що я вбивця і міг не йти на війну", – розповіли військові.

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...