Вбивця врешті-решт сам зізнався: У Росії повія намагалася приховати, що коханий вбив її маленького сина

Повія з Тульської області Росії три роки приховувала вбивство свого п'ятирічного сина, яке скоїв її коханий. Жінка боялася втратити чоловіка. Про це повідомляє російський телеграм-канал Mash, передають Патріоти України.

Христина Б. працювала повією в Богородицьку, водночас вона мала не лише інтимні стосунки з чоловіками. Так, жінка познайомилася з чоловіком на ім'я Микола і пара почала жити разом.

Восени 2020 року Христина виїхала на роботу на південь Росії, залишивши з коханим свого п'ятирічного сина. Під час відсутності жінки Микола побив малюка, завдавши кількох ударів по голові. Після цього чоловік просто поклав хлопчика в ліжко, а вночі дитина померла. Микола закопав тіло своєї жертви в лісі.

Коли мама малюка повернулася додому і про все дізналася, вирішала, що це не так важливо, зазначається в повідомленні. "Адже народити завжди можна, а надійний чоловік у наш час – рідкість. Вона продовжила жити з Миколою, начебто нічого не сталося", – йдеться в опублікованій інформації.

Однак у чоловіка не витримали нерви і він сам розповів поліції про те, що сталося. Тіло дитини знайшли у вказаному Миколою лісі. Щодо чоловіка відкрили справу про навмисне заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю, що спричинило смерть. Йому загрожує до 15 років ув'язнення.

Українські біженці можуть отримати гроші на оренду житла в Польщі: Що варто знати

вівторок, 14 травень 2024, 3:25

Біженці з України, які перебувають у Польщі, можуть претендувати на участь у програмі "Крок Додому", яка спрощує процес оренди житла. Однак для участі в цій програмі необхідно відповідати певним критеріям. Про це повідомили на сайті Польського консульт...

Ірландія може скоротити державну підтримку для українських біженців

вівторок, 14 травень 2024, 2:35

Ірландія цього тижня розгляне питання про скорочення державної підтримки для шукачів притулку та біженців, у тому числі тих, хто прибув з України, з метою приведення системи відповідно до систем інших європейських країн. Про це у понеділок заявив прем'...