Вбивцю знайшли швидко: У Чернігові на вулиці виявили у калюжі крові жінку

У Чернігові тіло жінки виявили з ножовим пораненням на подвір'ї будинку на вулиці Максима Загривного. Лікарі, які прибули місце події, констатували смерть. Про це повідомили у поліції регіоні, передають Патріоти України.

"Жінка була з ножовим пораненням та кровотечею. Поряд з нею лежав ніж зі слідами крові", — зазначають правоохоронці.

Під час обстеження будинку та прилеглої території, поліцейські виявили чоловіка з ознаками спʼяніння, у якого на одязі були плями бурого кольору, схожі на кров. Підозрюваного затримали того ж дня.

Як повідомляє поліція, убивця вдарив жінку ножем у стегно. Його підозрюють в тому, що він навмисне наніс тяжкі тілесні ушкодження своїй співмешканці, від яких вона померла. Чоловікові - 44 роки. Він не заперечував своєї причетності у скоєному.

Попередньо відомо, що він зі своєю 45-річною співмешканкою разом розпивали спиртні напої і посварилися. Чоловік вдарив жінку ножем у стегно. Виникла кровотеча, яка виявилася смертельною. У приватному будинку поліцейські вилучили низку речових доказів.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Це варто знати всім! ПриватБанк не повертає українцям картки, які забрав банкомат - у чому причина і як діяти

понеділок, 28 жовтень 2024, 16:48

У державному ПриватБанку нагадали: вилучені чи забуті у його банкоматах банківські картки не повертаються власникам. Причому навіть якщо картку було випущено іншим банком. Тому в такому випадку слід звертатися до свого банку для відновлення картки, пер...

А ви це знали? Навіщо в СРСР тримали пульт для телевізора у целофані

понеділок, 28 жовтень 2024, 16:30

У Радянському Союзі існувала розширена практика – захист пульта дистанційного керування від телевізора в целофанових пакетах. Ця звичка була спрямована нібито на захист пристрою та збереження його зовнішнього вигляду якомога більше, передають Патріоти ...