Вчені назвали найкращу вакцину від коронавірусу в світі

Вакцину американської компанії Moderna визнали найкращим у світі препаратом для щеплень від коронавірусу. Таке рішення ухвалили вчені-члени Всесвітнього конгресу вакцин 2021 (World Vaccine Congress Washington 2021), який відбувся онлайн у середу, 5 травня, у Вашингтоні, передають Патріоти України із посиланням на іноземні ЗМІ.

Препарат Moderna переміг відразу в двох номінаціях – "Найкраща вакцина від COVID" і "Найкраща нова технологія/платформа для вакцини". Також на конгресі високо оцінили вакцину, розроблену американською компанією Pfizer спільно з німецьким партнером BioNTech.

Зазначається, що в шорт-лист номінації за найкращу COVID-вакцину також потрапив препарат виробництва британсько-шведської компанії AstraZeneca, розробленої спільно з Оксфордським університетом.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...