Дуже страшно! Вчені назвали найстрашніший фільм жахів в історії (відео)

Фільм жахів "Сіністер" 2012 року з Ітаном Хоуком у головній ролі названий вченими найстрашнішим хоррором в історії. Так, експерти порталу Broadbandchoices провели дослідження Science of Scare Project. Вони вимірювали частоту пульсу глядачів під час перегляду кінострічки, передають Патріоти України.

Середній пульс при перегляді цієї картини склав 86 ударів в хвилину (при середньому показнику в 65 ударів). Друге і третє місце зайняли фільми режисера Джеймса Вана "Астрал" (2010) і "Закляття" (2013). Також в список найстрашніших фільмів в історії кіно увійшли:

  • "Реінкарнація" (2018) - 83 удари на хвилину;
  • "Паранормальне явище" (2007) - 82 удари за хвилину;
  • "Воно" (2014) - 81 удар на хвилину;
  • "Закляття 2" (2016) - 80 ударів на хвилину;
  • "Бабадук" (2014) - 80 ударів на хвилину;
  • "Спуск" (2005) - 79 ударів на хвилину;
  • "Візит" (2015) - 79 ударів на хвилину.

Фільм-переможець рейтингу "Сіністер" режисера Скотта Дерріксона розповідає про родину письменника Еллісона. Вони переїжджають в новий будинок, де раніше були вбиті всі члени сім'ї, крім однієї дівчинки (вона пропала безвісти). Письменник хоче отримати в будинку натхнення для нової книги, але стикається з якоюсь жахливою силою. Тепер під загрозою його сім'я.

Картина відрізняється наростаючим жахом, який тримає в напрузі від початку і до кінця картини. Але дійти до фіналу вдається не кожному глядачеві, багато хто кидає перегляд.


Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...