Вчені назвали популярний фрукт, який знижує холестерин та підвищує лібідо

Додавання в раціон одного авокадо в день зменшує кількість частинок «поганого холестерину», які були окислені, що позитивно позначається на схудненні і здоров'ї в цілому.

Встановлено популярний фрукт, який знищує холестерин і підвищує лібідо. Як виявилося його можна купити в будь-якому супермаркеті, передають Патріоти України.

Додавання в раціон одного авокадо в день зменшує кількість частинок «поганого холестерину», які були окислені, що позитивно позначається на схудненні і здоров'ї в цілому. Також у жінок може зростати лібідо на 15-20% в середньому віці. Це показало нове дослідження групи вчених зі США.

Подібно до того, як кисень може пошкодити їжу - наприклад, порізане яблуко стає коричневим - дослідники вважають, що окислення також шкідливо для організму. Для експерименту експерти набрали 45 дорослих учасників з надмірною вагою або ожирінням. На початку дослідження всі учасники дотримувалися двотижневої дієти, яка імітувала середньостатистичне американське харчування і дозволяла всім почати експеримент з аналогічним раціоном.

Після п'яти тижнів учасники з дієтою з авокадо мали значно нижчі рівні окисленого холестерину, ніж до початку дослідження або після дієт з низьким і помірним вмістом жирів. Після дієти з авокадо учасники також мали більш високий рівень лютеїну і антиоксидантів. Дослідники додали, що, оскільки в раціоні з помірним вмістом жиру без авокадо є ті ж мононенасичені жирні кислоти, які містяться в авокадо, цілком ймовірно, що фрукт містить додаткові біоактивні речовини, які сприяли додатковій ефективності дієти саме з цим продуктом.

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...

Навіть гонорар не мав значення: Спаринг-партнер Усика відмовився від бою з бійцем із Росії й допоміг непереможному німцю його нокаутувати

четвер, 18 квітень 2024, 21:59

Чемпіон EBU у надважкій вазі Олександр Захожий (19−0, 15 КО) розповів про те, що йому пропонували провести бій в Саудівській Аравії з росіянином Арсланбеком Махмудовим (18−1, 17 КО), який виступає за Канаду, передають Патріоти України. «Я одразу відмов...