Вчені назвали продукт, який допомагає худнути на 80% ефективніше

Вживання натурального або грецького йогурту робить зусилля, спрямовані на схуднення, на 80% ефективнішими. Про це свідчать результати дослідження, опублікованого в International Journal of Obesity, передають Патріоти України.

Провідний автор дослідження, професор Майкл Земель, стверджує: натуральний йогурт без цукру є одним з найкращих борців з набором ваги. За його словами, споживання трьох стандартних порцій йогурту на день насичують організм кальцієм, який «дає організму сигнал про те, що всі нутрієнти на місці, і немає потреби збирати жир».

Дослідження професора Земеля показало, що люди, які використовують йогурт як перекус і дотримуються харчування, в якому намагаються обмежувати калорії (не більше 1200 ккал на день), - худнуть ефективніше, ніж люди, які сидять на дієті з нижчим рівнем калорій і без перекусів.

Зокрема, ті добровольці, які їли йогурти, втратили в результаті на 22% більше ваги і на 81% більше жиру на животі. Крім того, споживання йогурту дозволяє зберігати більше м'язової маси, що також важливо для втрати ваги.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...