Вчені назвали три продукти, що допомагають кинути палити

Імбир, шоколад і молоко допоможуть людям, які мають залежність від паління, позбутися від цієї шкідливої звички, передають Патріоти України.

Імбир. При бажанні закурити шматочок імбиру ретельно розжуйте. Специфічний присмак цього продукту придушить бажання потягнутися за сигаретою. Крім цього, ви можете заварити імбирний чай з лимоном і медом.

Чорний шоколад. Дуже добре підходить для людей, які борються зі своєю згубною звичкою. Прекрасно позбавляє від стресу, викликаного скасуванням надходження нікотину в організм. Шматочок плитки чорного шоколаду з високим вмістом какао і без цукру відмінно притупляє апетит і запобігає переїданню.

Молочна продукція. Смак тютюну в поєднанні з молоком у багатьох викликає огиду. Їжте більше молочних продуктів – і кинути палити стане значно простіше.

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...