Вчені приголомшили прогнозом: Коронавірус може заразити до 60% населення Землі

Коронавірус з Китаю може заразити до 60% населення Землі, якщо не зупинити його поширення. Про це пише британське видання The Guardian, передають Патріоти України.

Видання наводить думку одного з головних епідеміологів Гонконгу Габріеля Леунв, який відреагував на заяву Всесвітньої організації охорони здоров'я про "верхівку айсберга" в контексті ситуації з поширенням коронавірусу.

За словами Леунв, більшість експертів вважають, що кожен інфікований в середньому буде передавати коронавірус вірус приблизно 2,5 людям. Передбачається, що "рівень атаки" може досягти 60-80%. "60% населення світу - це страшна, велика цифра", - заявив Леун перед тим, як відправитися на зустріч експертів ВООЗ у Женеві.

Усе працює! Telegram розблокував українських ботів після реакції Мінцифри

понеділок, 29 квітень 2024, 10:47

Адміністрація платформи Telegram, яка напередодні заблокувала офіційні українські чат-боти, що покликані боротися з російською агресією, скасувала своє рішення, передають Патріоти України. «Офіційні українські боти, що допомагали у боротьбі з агресією...

Оце так: Україна повідомила Єврораду про частковий відступ від конвенції з прав людини

понеділок, 29 квітень 2024, 10:30

На час воєнного стану військове керівництво України має право обмежувати свободу пересування громадян, оглядати речі та примусово вилучати приватне чи комунальне майно для державних потреб в умовах воєнного стану, згідно з оновленим переліком прав і св...