Вчені впевнені, що живі істоти переселилися на Землю: Невідомі сили привели до загибелі життя на Марсі

Міжнародна команда дослідників стверджує, що раніше на Червоній планеті існувало життя, однак невідомі сили знищили живі організми. До такого висновку вчені дійшли після вивчення зразків грунту з кратера Гейл, передають Патріоти України.

Вони вважають, що в далекій давнині Червона планета була населеною. Глинистий матеріал марсохід отримав ще п'ять років тому, і весь цей час вчені ретельно його вивчали. Вони дійшли висновку, що за своїми властивостями цей мінерал дуже схожий на глауконітову глину. Вони нагадали, що такий тип глини дуже часто можна зустріти на Землі, і вона утворюється виключно в стабільній екосистемі. Такі висновки дали дослідникам припустити, що на Марсі біологічне життя все ж було, тобто на планеті мешкали якісь живі організми.
Вчені висували вже багато версій про існування життя на Марсі, і згідно з однією з них, кілька мільйонів років тому життя з Марса емігрувало на Землю. Вчені припустили, що колись в давнину Марс зазнав найстрашнішого метеоритного бомбардування, в результаті чого на Червоній планеті не залишилося жодного живого організму. Також науковці зазначили, що великі осколки відкололися від Марса і відлітали в космос. Деякі з них дісталися навіть до Землі, і недавно дослідники виявили один з таких осколків в Антарктиді.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...