Вчені заявили про зародження нового материка в Індійському океані

Французькі та австрійські геологи помітили в південній частині Індійського океану процес зародження нового материка. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на Terra Nova.

За словами науковців, в районі архіпелагу Кергелен біля Антарктиди утворюється скупчення континентальної кори, яке зазвичай розташоване біля берегів інших континентів. Вона утворюється з магми, яка випливає з надр утворює верхній гранітний шар.

Геологи дійшли висновку, що через кілька мільйонів років на південь від Індії з'явиться ще один материк. Відомо, що торік американські вчені виявили, що швидкість танення льодовиків Гренландії загрожує стати рекордною за останні 12 тисяч років. За даними вчених, останні 20 років крижаний щит Гренландії танув зі швидкістю приблизно 6 100 мільярдів тонн на століття. Ця швидкість збільшилась у теплий період, який стався 7-10 тис. років тому. Нині людство живе в аномальний час, викликаний його діяльністю.

Видурював гроші у сімей українських полонених: СБУ викрила шахрая, який видавав себе за офіцера (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:34

Служба безпеки ліквідувала шахрайську схему виманювання грошей у родичів українських військовополонених та зниклих безвісти. Про це інформує пресслужба СБУ, передають Патріоти України. Зазначається, що зловмисник видавав себе за офіцера Служби безпеки ...

На Житомирщині син зарубав рідну матір сокирою і намагався спалити тіло в пічці (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:18

У Житомирській області чоловік жорстоко зарубав сокирою рідну матір, а потім намагався уникнути відповідальності за вбивство. Про це повідомили у поліції регіону, передають Патріоти України. До поліції надійшло повідомлення від жительки м. Андрушівки п...