Вчені знайшли зв'язок між переглядом телевізора і рівнем достатку

Чим менше сім'я заробляє, тим більше її члени просиджують перед телевізорами. До такого висновку прийшли американські дослідники, повідомляють Патріоти України.

Вчені також опублікували графік закономірності між заробітком домогосподарства і проведенням часу дорослих членів родини перед телевізором.

Так, згідно з дослідженнями, в США в з 2016 по 2018 роки спостерігається сильний зв'язок між заробітком домогосподарства і телепереглядом дорослих американців:

"У сім'ях, де заробіток становить менше $20 тисяч на рік, телевізор щодня дивляться по 4-5 годин. Американці, які заробляють понад $90 тисяч, обходяться 2,5 годинами", - відзначають аналітики.

Таким чином, вони прийшли до висновку, що телевізор - це для бідних. "Швидше за все, що цей тренд збережеться, навіть якщо саме телебачення буде витіснене будь-яким іншим мовним каналом. Представлені вимірювання - різниця між малозатребуваними і повністю зайнятими членами суспільства", - підкреслили вони.

Аналітики також відзначили, що "затребувана людина з меншою ймовірністю буде використовувати загальнодоступний канал як для роботи, так і для розваг".

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...

"Бройлер. Савченко. Жирна. Дякую за підтримку": Захисниця "Азовсталі" Пташка відповіла хейтерам, які критикують її фігуру

четвер, 25 квітень 2024, 13:03

Захисниця Азовсталі, парамедикиня-доброволець Національної гвардії України Катерина Поліщук на позивний Пташка емоційно відповіла хейтерам, які критикують її фігуру. Пташка опублікувала емоційний допис на своїй сторінці в Instagram, де звернулася до хе...