Вчетверте одружений Макаревич показав свого однорічного сина

Артист має ще троє дітей від різних жінок. 49-річна Дана, 36-річний Іван та 23-річна Анна. Загалом співак був одружений чотири рази.

Російський рок-музикант і лідер легендарного гурту Машина времени, який виступив проти війни в Україні, Андрій Макаревич показав публіці свого сина. Фото з першого дня народження малюка артист опублікував у Facebook.

Дитину звуть Ейтан. 30 березня йому виповнився рік. З цієї нагоди, 69-річний артист із 38-річною дружиною - ізраїльською журналісткою та фотографом Ейнат Кляйн, заспівали синові пісню Happy Birthday to you та подарували торт зі свічкою.

"Іноземний агент Макаревич Андрій Вадимович 18+ відзначає день народження сина у вузькому колі родичів іноагента 18+", - зазначив Макаревич.

Нагадаємо, раніше Макаревич разом із дружиною продали на благодійному аукціоні унікальну амфору. Кошти з продажу амфори вони із чоловіком передали відомому українському поетові Олександру Кабанову.

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...