Вчіться правильно меблями користуватися, двоногі: Найкращий спосіб пережити зиму від японських котів (відео)

У будь-якому японському домі гордо займає центральне місце стіл котацу. Це найкращий винахід для зими – і котики із задоволенням підтверджують, зазначають Патріоти України.

Стіл котацу – це стіл з підігрівом. На нижній стороні такого столу знаходиться нагрівальний елемент, і тепло утримується під столом ковдрами. Це може бути і саморобна конструкція з чотирма ніжками, на яку японці накидають покривала або ковдри, а зверху вже кладуть стільницю. У котацу часто вбудований обігрівач – вугільний або електричний.

У Японії існує давня традиція сидіти на підлозі, проте опалення будинків у зимовий період є дорогим задоволенням. Тож стіл котацу є набагато більш ефективним і дешевим способом зігрітися. Тому взимку котацу стає центром сімейного життя – за ним вчаться, читають, їдять, дивляться телевізор, розмовляють тощо. І звісно така конструкція не може не привабити домашніх улюбленців – коти набиваються під стіл з підігрівом.


ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...