Вчили евакуюватися: У Росії школярів змусили роздягненими стрибати з вікна у сніг (відео)

Вчителя спробував виправдати інспектор з пожежної безпеки, який зазначив, що у разі пожежі дітей саме так і довелося б евакуйовувати.

В одній зі шкіл російського міста Новий Уренгой відбулася дивна евакуація під час планових навчань. Вчителі змусили школярів без верхнього одягу вистрибувати з вікон просто у сніг. Подія трапилася ще у вівторок, 10 грудня, а потім у мережі опублікували відео, зняте одним з постраждалих учнів. Про це повідомляє видання N24.ru, передають Патріоти України.

На опублікованих кадрах помітно, як роздягнені школярі стоять перед будівлею школи. Школярі стоять по коліна у снігу, дехто з них просто у футболках. Водночас поряд з ними стоять одягнені дорослі, можливо, учителі.

Цікавий спосіб евакуації придумав літній вчитель трудового навчання. Директорка школи вже пообіцяла батькам, що він понесе заслужене покарання. "Я вибачилася перед батьками, за фактом події буде проведено перевірку. Більше зробити нічого не можна, 10 грудня не повернути. Зараз я чекаю списки хворих і інформацію про стан дітей", – розповіла директорка школи.

Цікаво, що вчителя спробував виправдати інспектор з пожежної безпеки, який зазначив, що у разі пожежі дітей саме так і довелося б евакуйовувати. Втім, підкреслив він, під час пожежної тривоги жодної необхідності в цьому не було.

На Закарпатті 19-річний хлопець зґвалтував дитину, справою зайнялася поліція

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:15

На Закарпатті правоохоронці затримали 19-річного мешканця Мукачівського району, який зґвалтував 13-річну дівчину. Про це повідомили у поліції Закарпатської області, передають Патріоти України. Про постраждалу дівчину їм повідомили у медзакладі, куди в...

Зможуть демонтувати? Мінкульт позбавив Арку дружби народів у Києві статусу пам’ятки історії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:30

Мінкульт своїм наказом позбавив Арку дружби народів статусу пам’ятки історії. Відповідно, тепер цей монумент може бути повністю демонтований.Про це повідомили в пресслужбі відомства. 26 квітня 2022 року скульптурна частина монумента була прибрана з цен...