Вчинив смертельну ДТП та зняв номери: На Чернігівщині затримали керівника прокуратури (фото)

Автомобіль, за кермом якого перебував прокурор, виїхав на зустрічну смугу.

У Чернігівській області затримано керівника однієї з місцевих прокуратур у межах кримінального провадження за фактом ДТП, в якій загинуло двоє людей. Аварія трапилася 2 листопада поблизу Березної. Про це повідомляється на сайті Офісу генпрокурора, передають Патріоти України.

За попередніми даними, прокурор, перебуваючи за кермом автомобіля Acura, виїхав на зустрічну смугу й зіткнувся з автомобілем "ВАЗ". Від отриманих травм водій і пасажирка останнього померли на місці.

Відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК. Вирішується питання про повідомлення підозри прокурору й обрання запобіжного заходу.

Авто без номерів

Судячи з фотографій, які опублікували представники Державного бюро розслідувань, після ДТП водій Acura зняв номерні знаки. Принаймні ніяких фізичних пошкоджень на задній частині його авто не було, а машина була без них.

Зворотній потік? ДПСУ затримала "мандрівників" в гідрокостюмах, які нелегально повертались до України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:28

Прикордонники виявили двох чоловіків поблизу українсько-польського кордону, які намагались повернутись до України через брак роботи у Німеччині, передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал Державної прикордонної служби (ДПСУ). "Двох чоло...

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...