Вчитель малювання виявився збоченцем: у Вінниці винесли вирок розбещувачу дітей


56-річного вінничанина засуджено до 12 років 6 місяців позбавлення волі з позбавленням права займатися педагогічною діяльністю строком на 3 роки. Його визнано винуватим у розбещенні малолітніх і неповнолітніх дівчаток, а також у виготовленні та зберіганні дитячої порнографії, передають Патріоти України.

«Чоловік під приводом приватних уроків з малювання вдома, користуючись своїми віковими та фізичними перевагами, авторитетом вчителя, здійснював фізичне та інтелектуальне розбещення дітей. Крім того, з однією з потерпілих засуджений листувався у месенджері, пропонував зустрічі інтимного характеру та у подальшому вчинив стосовно неї розпусні дії», — зазначають в прокуратурі.

Сторона захисту подавала апеляційні скарги, в яких просила вирок суду першої інстанції скасувати та закрити кримінальне провадження за відсутністю в його діяннях складу злочинів, але Вінницький апеляційний суд визнав обґрунтованими доводи ювенального прокурора щодо законності та справедливості вироку. Вирок суду першої інстанції залишили без змін, він вже набрав чинності.

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...