Вчителям буде нелегко: Одразу 15 пар близнюків підуть до першого класу у Шотландії (фото)

В одному з районів Шотландії до школи вперше підуть одразу 15 пар близнюків. Майбутні школярі зібралися разом, аби зробити фото на пам'ять та поспілкуватися з пресою, передають Патріоти України.

Округ Інверклайд вже давно відомий великою кількістю двійнят. Так, минулого року там до шкіл пішло 9 пар першачків-близнюків. А от рекорд було встановлено у 2015 році – тоді таких дітлахів було аж 19 пар. Діти кажуть, що в школі сподіваються вивчити букви і цифри, навчитися клацати пальцями та знайти друзів.

Проректор Мартін Бреннан побажав учням та вчителям успіху, заявивши, що цей рік був "ще більш значним" через вплив коронавірусу. Він, як колишній вчитель, розуміє, що повернення до школи – це завжди хвилюючий час для учнів, батьків та персоналу.

"Хоча багато правил безпеки поки що залишатимуться у школах, ми можемо чудово святкувати повернення до класів", – наголосив він. Вчителям спочатку буде важко розрізняти деяких близнюків, проте з часом це буде легше.

До слова, цього року 1 вересня учні розпочнуть очне навчання у школах, тобто без змішаного чи дистанційного варіантів проведення уроків. Міністр освіти Сергій Шкарлет переконаний, що навіть за високого рівня захворюваності учні 1 – 4 класів зможуть ходити до школи.

Бабине літо ще не починалось: Синоптик пояснив, коли насправді буде осіння погода в Україні

неділя, 8 вересень 2024, 12:45

Попри те, що на календарі - вересень, в Україні досі триває метеорологічне літо. Про це у коментарі РБК-Україна розповіла синоптик Українського гідрометеорологічного центру Діана Кривобок, передають Патріоти України. За словами експерта, метеорологічне...

Під завалами можуть бути люди: У Києві стався вибух на підприємстві, двоє загиблих

неділя, 8 вересень 2024, 11:30

Внаслідок вибуху вранці 8 вересня у Києва частково зруйнована двоповерхова будівля, загинули двоє людей, передають Патріоти України. іКличко уточнив, що вибух стався у Голосіївському районі столиці на території автотранспортного підприємства. Частково ...