Вчителям буде важко повірити, але факт: Собаки "з'їли" домашню роботу братів (відео)

Двоє хлопців залишилися без домашнього завдання через чотирилапих друзів. Усе через те, що собаки вирішили поласувати їх зошитами. Поки брати з Філіппін спали, двоє собак вирішили знищити їх зошити з домашнім завданням. На ранок хлопці виявили тільки обслинені клаптики паперу, зазначають Патріоти України.

Хаскі, якого звати Сем, увійшов до кімнати в момент, коли брати вже заснули. Тим часом мопс Мер чекав на чотирилапого друга у кімнаті. Спочатку великий собака обійшов кімнату, а потім рушив до зошитів братів, що лежали на столі.

Хлопці намагалися вберегти аркуші, поклавши на них джойстик від Playstation, але це не зупинило хаскі. Пес вхопив один зошит за край і звалив усе на підлогу. Тільки тоді до нього приєднався мопс. Разом вони гризли, роздирали та виривали сторінки домашнього завдання.

Попри галас, брати міцно спали й не реагували на собак. Під ранок мопс повернувся до господарів, а хаскі сховався в кутку кімнати. Брати не одразу зрозуміли, що сталося, а тільки збирали залишки своїх завдань.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...