"Вчителька мене сильно прогнула коліном": На Буковині школярка травмувалася під час фізкультури (відео)

Батькам постраждала про інцидент зізналась не одразу, а коли біль став нестерпним.

Дівчинка звинувачує у своїй травмі вчительку. Фото: скріншот з відео.

У Панківському НВК (Чернівецька область) п'ятикласниця під час уроку фізкультури отримала компресійний перелом хребця. Батьки звинуватили в усьому вчительку, проте та своєї вини не визнає, передають Патріоти України.

Як йдеться в сюжеті місцевого телеканалу "Чернівецький промінь", дівчинка виконувала комплекс гімнастичних вправ. Перші спроби зробити стійку були вдалими, а потім учителька спробувала її виправити.

"Вона нахабно взяла мене за ноги, сильно підняла, я майже на голові стояла, і прогнула мене сильно коліном. У спині сильно хруснуло, заболіло, потемніло в очах і почало паморочитись у голові. Але вчительці не сказала, бо вона завжди каже, що я обманюю, що мені щось болить", – розповіла школярка.

Батькам про інцидент зізналась не одразу, а коли біль став нестерпним. Через 6 днів медики побачили на знімку тріщину у 5-му хребці спини. Тепер дівчинка прикута до ліжка, а мама написала заяву до поліції й в Панківському НВК розпочалось розслідування.

Проте вчителька фізкультури Наталія Алексюк пояснила, що дівчинка не скаржилась на біль. Педагогічний колектив також став на бік жінки з 30-річний стажем роботи. Відділ освіти Сторожинецької ОТГ ініціював створення комісії, яка працює у школі два дні. "Ми це розцінюємо як наклеп. Не доведено, що це сталося в стінах школи", – додала директорка Панківського НВК.

"Брудні" методи: У Грозному масово отруїли футболістів "Сочі" перед вирішальною грою з місцевим "Ахматом"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:50

Грозному отруїлися 14 футболістів "Сочі" перед матчем чемпіонату Росії проти місцевого "Ахмата". Сочинський клуб є прямим конкурентом чеченської команди за місце у елітному дивізіоні. Незважаючи на отруєння, постраждалих змусили вийти на гру, яка заве...

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...