"Вдале омолодження": Косметолог пояснила зміни в зовнішності лідера "Батьківщини" (фото)

Лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко з'явилася на публіці в оновленому іміджі без окулярів, з об'ємною зачіскою із хвилястого волосся нового кольору, зібраного в пучок, із макіяжем з акцентом на брови і очі. У той же час помітно, що у Тимошенко змінилося й саме обличчя, зазначають Патріоти України.

На прохання журналістів ці зміни прокоментувала косметолог, глава Клініки сучасної косметології Ірина Кравчук. «Швидше за все, Тимошенко була проведена корекція середньої та нижньої третини обличчя: форми підборіддя і відновлення об'єму губ», - зазначила спеціалістка.
За словами експертки, ці процедури можна провести як ін'єкційно в косметологічній клініці - філерами на основі гіалуронової кислоти, так і за допомогою пластичної хірургії шляхом ліпофілінга: введення під шкіру натурального жиру.

«Швидше за все, в цьому випадку мова йде про ліпофілинг. Ця процедура рекомендована жінкам такого віку, її досить часто роблять однолітки Тимошенко. Нагадаємо, Тимошенко в листопаді відзначила 60-річчя. Зараз обличчя політика ще трохи одутле, проте через місяць-два, після завершення процесу реабілітації, Юлія Володимирівна матиме набагато кращий вигляд. Хочу можна сказати: процедуру зробив хороший фахівець, оскільки все зроблено відповідно до її параметрів обличчя. За пару місяців все буде виглядати натурально», - зазначила Кравчук.

Косметолог також додала, що ліпофілінг, особливо з урахуванням віку Юлії Володимирівни, проводився під загальним наркозом. У той же час вартість такої процедури косметолог не назвала: за її словами, цифра відрізняється, зокрема, з урахуванням того, з якої частини тіла береться жир. За даними пропозицій різних столичних клінік, ціна однієї процедури варіюється від 20 тис. до 30 тис. грн.

Джерело: Главком

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...