Вдарять заморозки: Синоптик попередила українців про неприємності

В Україні 21 квітня очікуються пориви вітру, дощі, а вночі - заморозки до мінус 3 градусів. Про це написала у Facebook синоптик Наталія Діденко, передають Патріоти України.

"В Україні завтра, 21 квітня, вітер очікується з півночі, в східних областях - північно-західний. Помірний, часом поривчастий. Дощі можливі на Лівобережній Україні. На решті території - суха погода", - зазначила вона.

Найближча ніч буде холодною, від плюс 1 до плюс 5 градусів, місцями заморозки до мінус 3 градусів. Вдень 21 квітня температура повітря складе від плюс 8 до плюс 13 градусів.

У Києві 21 квітня вітер очікується північно-західний, поривчастий. Істотні опади у столиці малоймовірні. Температура повітря в Києві вночі складе від плюс 1 до плюс 3 градусів, на околицях столиці заморозки до мінус 2 градусів, завтра вдень температура складе від плюс 8 до плюс 10 градусів. У другій половині тижня в Україні відчутно потеплішає.

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...