Вдарили ножем 50 разів: У Грузії вбили найвідомішу трансгендерну модель (фото)

Найвідомішу у Грузії трансгендерну модель Кесарію Абрамідзе жорстоко вбили 18 вересня у її будинку. Жінці нанесли численні ножові поранення, які були несумісні з життям. Видання Interpress News з посиланням на грузинське МВС повідомило, що правоохоронці заарештували 26-річного чоловіка, якого підозрюють у вбивстві 37-річної моделі, передають Патріоти України.

За даними міністерства, ймовірною причиною вбивства стала сварка. На місці злочину знайшли ніж. Підозрюваному може загрожувати від від 16 до 20 років за ґратами.

"Співробітники Управління поліції МВС Тбілісі в результаті оперативних та слідчих дій затримали Б.Й., 1998 року народження, за обвинуваченням в умисному вбивстві, вчиненому при обтяжуючих обставинах з особливою жорстокістю за ознакою статі. Злочин карається від 16 до 20 років або довічним позбавленням волі", – йдеться в заяві МВС.

У виданні Pirveli додали, що обвинуваченого затримали в аеропорту, коли він намагався покинути країну. За попередніми даними експертів, моделі нанесли 50 ножових поранень.

До слова, у вівторок, 17 вересня грузинський парламент видав указ про заборону "ЛГБТ-пропаганди" і зміни статті. Відповідно до закону у країні заборонені одностатеві шлюби та всиновлення дітей людьми нетрадиційної орієнтації. Ба більше, в Грузії відтепер не можна змінювати стать шляхом операції та свої дані про стать в документах.

Про Абрамідзе відомо те, що вона ще 10 років здійснила трансгендерний перехід і стала жінкою. У 2018 році Кесарія представляла Грузію на конкурсі краси Miss Trans Star International в Іспанії. Вона була також блогеркою і в Instagram на неї було підписано пів мільйона людей.


Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...