Вдарили ножем більше 10 разів: Під Дніпром у лісосмузі виявлено тіло вбитого військового

У вівторок, 14 грудня, в Дніпропетровській області неподалік населених пунктів Губиниха та Вільне було виявлено труп українського військовослужбовця, інформують Патріоти України.

У 93-й окремій механізованій бригаді «Холодний Яр» повідомили, що чоловік служив у військовій частині А1302 у місті Черкаське. Тіло у лісопосадці при шосе, приблизно за три з половиною години ходьби від Черкаського, виявив місцевий 62-річний мешканець під час прогулянки. Воно було загорнуте в шматок лінолеуму й лежало неподалік старого заводу з виробництва цукру.

Слідчі встановили, що смерть 36-річного військового настала через сильне тілесне ушкодження. Вже затримали підозрюваних. Попередньо це військові з тієї ж частини. За інформацією «Дніпро Оперативний», чоловік за життя отримав близько десятка колото-різаних ран, які, ймовірно, і спричинили смерть. Плечі вбитого вкриті множинними ранками.

Імовірно, до моменту виявлення військовослужбовець був мертвий близько доби. У військовій частині розпочали службове розслідування.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...