Вдарить до -15°: Укргідрометцентр попередив про наближення морозів, готуйтеся!

Цього тижня в Україні переважатиме погода без опадів. У більшості областей очікується туман. Вночі в Україні очікуються сильні морози, вдень - подекуди "плюс". Про це розказали в Укргідрометцентрі, передають Патріоти України.

За даними синоптиків, найближчі три доби буде без істотних опадів, проте наприкінці тижня у південно-західній частині очікуються опади у вигляді мокрого снігу та дощу.

Вітер буде північно-східний з переходом на південно-східний, його швидкість сановитиме 3-10 м/с. Температура вночі становитиме -1°...-8°, в середу та четвер температуа опускатиметься до -9°...-15°. Вдень в Україні від 2 градусів морозу до 4 тепла, на Закарпатті та в Криму повітря прогріється до +5°...+9°.

Погода сьогодні

За даними Укргідрометцентру, сьогодні в Україні очікується хмарна погода з проясненнями, без опадів. Вітер буде переважно північно-східний, 5-10 м/с. Вдень в Україні буде від 1° морозу до 4° тепла, на Закарпатті та в Криму - до 5-9° тепла.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...