Вдарить мороз і налетять холодні зливи: Синоптики попередили про небезпечні метеоявища в Україні

Погода в Україні з 6 вересня різко зміниться. Як прогнозують синоптики, найближчої ночі, за винятком Закарпаття та південної частини, можливі заморозки до -5 градусів, передають Патріоти України.

"Вночі 6-8 вересня в Україні, крім Закарпаття та південної частини, на поверхні грунту заморозки 0-5 градусів - I рівень небезпеки, жовтий; у північно-східних і східних областях і в повітрі 0-3 градусів – II рівень небезпеки, помаранчевий", - сказано в попередженні синоптиків Укргідрометцентру.

Зниження температури може торкнутися і Київську область, де 6-8 вересня на поверхні грунту вірогідні заморозки 0-5 градусів.

Погода на 6 вересня в Україні

Погода 6 вересня, прогнозується +15 +19 градусів, на півночі місцями +12 +15 градусів, у південній частині та Закарпатті до +20 +22 градусів.

"А ось в найближчу ніч буде холодно, +3 +8 градусів, на півдні і в Закарпатті +6 +12 градусів. Увага! - вже з'являються заморозки, вночі в більшості областей місцями 0-3 градуси, крім півдня", - попередила синоптик Наталка Діденко.

Переважаючим напрямком вітру буде північне і північно-західне, в західних областях - північно-східне, він буде невеликим або помірним. Опадів 6 вересня в Україні не прогнозується.

Зливи в Україні

Як прогнозують синоптики вже найближчим часом яскраве сонце змінить зливами і грозами. Так, 10-11 вересня очікуються в Україні дощі з похолоданням.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...