Вдарить мороз і влаштує ковзанку: Українців попередили про небезпечні метеоявища

Погода в Україні продовжує шокувати. Як прогнозують синоптики, опади не припиняться. У регіонах буде дощ, а також буде мокрий сніг. Крім того, в деякі області повернуться нічні морози, передають Патріоти України.

"Завтра в Україні хмарно з проясненнями. На північному сході та сході помірні дощі. На Закарпатті та Прикарпатті — мокрий сніг та місцями ожеледиця. У Дніпропетровській, Запорізькій, Київській областях — невеликий дощ. На решті території - без істотних опадів", - повідомляють в Укргідрометцентрі.

У більшості регіонів вночі буде 1-6 тепла, а вдень — 6-11 тепла. У північно-східних і східних областях температура повітря вночі буде від 4-9 тепла, а вдень повітря прогріється до +12-17. На Закарпатті та Прикарпатті вночі прогнозують мороз — від 0 до -5, вдень потеплішає до 0 +5.

Погода в Києві та області

У п'ятницю, 7 квітня, в області обіцяють хмарність з проясненнями. Місцями буде дощ. Швидкість південно-східного вітру - 5-10 м/с.

В області вночі стовпчики термометрів покажуть 1-6 тепла, а вдень +6-11. У Києві синоптики прогнозують вночі 3-5 тепла, а вдень 9-11. Після значної негоди на дорогах може бути сильна ожеледь.

Задоволення заради користі: На Сумщині чоловік "під контролем поліції" двічі займався сексом із повіями

неділя, 19 травень 2024, 3:40

У Сумській області поліція викрила сутенерку, яка втягнула у заняття проституцією свою знайому. Для того, щоб провести розслідування, поліція залучила чоловіка, якому жінки двічі надавали секс-послуги. Про це йдеться у вироку Охтирського міськрайонного...

Всі пояси в одних руках вперше за 25 років: Олександр Усик здобув важку перемогу у суперчемпському бою з Тайсоном Ф'юрі

неділя, 19 травень 2024, 3:06

Українець був визнаний абсолютним чемпіоном роздільним рішенням суддів. Тепер весь боксерський світ сподівається побачити повторний бій двох великих надважковаговиків. Чемпіон світу в надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF українець Олександр ...