Вдарить сильна спека: Синоптики розповіли, якою буде погода перед Великоднем в Україні

Погода в Україні буде не зовсім радісною. Вже 16 квітня християни східного обряду відзначатимуть велике свято - Великдень. Синоптики розповіли, яка буде погода весь Страсний тиждень, передають Патріоти України.

Як каже синоптик Укргідрометцентру Наталія Птуха, кількома днями раніше, 13-14 числа, часом можливі невеликі дощі.У Страсну п'ятницю 14 квітня в північних регіонах і в цілому в Україні істотних опадів не очікується. "13-17 квітня вночі 4-10 градусів тепла. Вдень 14-17 квітня +11...+ 17 градусів", - зазначила синоптик, пише 24 канал.

Погода на Великдень 2023

За прогнозами синоптиків, з 15 квітня буде посилення впливу антициклону зі сходу. І тоді опади якраз підуть на спад. Істотне потепління в Україну прийде після 16 квітня. За даними метеоресурсів, на Великдень в Україні різко похолодає, але буде сонячна погода.


Екстренер "Чорноморця" спрогнозував, чи зможуть українці вибачити Тимощуку зраду

субота, 4 травень 2024, 14:04

Колишній головний тренер Кривбаса, Чорноморця та Маріуполя Олександр Бабич висловився щодо Анатолія Тимощука, який залишився в країні-агресора після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. В інтерв'ю "Українському футболу" наставник заявив...

Прийшли "заступитися" за товаришів: На Закарпатті суперечка між ромами й працівниками ТЦК переросла у стрілянину (відео)

субота, 4 травень 2024, 13:28

На Закарпатті сталася стрілянина біля Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) в місті Виноградів. Про це повідомила місцева поліція, передають Патріоти України. Правоохоронці розслідують кримінальне провадження за фактом кон...