"Вдарив і вибив з рук телефон": У Києві "цар доріг" накинувся на журналістку через зауваження (фото)

У п'ятницю, 6 вересня, в Києві водій автомобіля Porsche напав на журналістку телеканалу "1+1" Катерину Колган, яка знімала сюжет про порушників правил дорожнього руху. Фото нападника журналістка опублікувала в Facebook, передають Патріоти України.

За її словами, інцидент стався в районі Борщагівка. Водій, який їхав по зустрічній смузі, спершу нахамив журналістці за зроблене зауваження, а потім вдарив її. При цьому він вибив у неї з рук телефон і переїхав його своїм автомобілем.

"Сьогодні на мене напали. Зранку знімала сюжет на Борщагівці про водіїв, що почуваються царьками й їздять зустрічною смугою. Але всіх їх одним ударом перебив водій на Porsche Panamera. І це не перебільшення. Зробивши йому зауваження, я пішла до нашого автомобіля. Але чоловік так просто це не лишив. За кілька хвилин він повернувся, опустив скло і почав хамити. А коли побачив, що я почала фіксувати нашу розмову на мобільний телефон - вдарив мене, вибив з рук телефон, переїхав його заднім колесом та втік", - пише Катерина.

Війна не завада? Французькі ЗМІ повідомили про запрошення Росії на річницю висадки союзників у Нормандії

вівторок, 16 квітень 2024, 16:30

Міжнародна церемонія на честь 80-річчя висадки союзників у Нормандії відбудеться 6 червня. Володимира Путіна там точно не буде, але не виключена присутність кремлівської делегації, передають Патріоти України. За інформацією Europe 1, Росія буде добре п...

Оце так: У Польщі викинуть тонни українського морозива

вівторок, 16 квітень 2024, 16:22

Польські інспектори заборонили продаж у країні партії понад 7 тонн морозива, яке раніше завезли з України. До якості товару в поляків питань не було – їх не влаштувало маркування, передають Патріоти України. Про відповідне рішення повідомили у мікробло...