Вдарив із 25-ти метрів: Український футболіст забив супергол у чемпіонаті Кіпру (відео)

В рамках 19-го туру чемпіонату Кіпру півзахисник Омонії українець Роман Безус відзначився голом у ворота Докси, повідомляють Патріоти України.

Український півзахисник на 15-й хвилині гри вдарив з-за меж штрафного майданчику — голкіпер був безсилий після такого влучного удару в кут.

Зазначимо, що у підсумку Омонія розгромила Доксу з рахунком — 5:1. В турнірній таблиці команда українця займає третю сходинку, а Докса замикає таблицю.

Нагадаємо, що Роман Безус грає за Омонію з минулого сезону. У поточному чемпіонаті українець забив 3-й гол у 17 поєдинках. Крім того, на рахунку Романа 4 результативні передачі.

Додамо, що у сезоні 2013−14 роках Безус грав за Динамо Київ. Також свого часу він захищав кольори таких клубів, як: Кремінь, Ворскла, Дніпро, Сінт-Трейден, Гент.

Частина українців мають можливість вийти на пенсію у 55 років: Хто саме та за яких умов

вівторок, 17 вересень 2024, 0:00

Українські жінки можуть вийти на пенсію в 55 років за наявності 30 років страхового стажу або роботи в шкідливих умовах. Також передбачені перехідні положення для жінок, народжених до квітня 1961 року, які можуть вийти на пенсію раніше 60 років, переда...

Маск анонсував висадку перших астронавтів на Марс уже 2028 року. Експерти оцінили амбітну заяву

понеділок, 16 вересень 2024, 23:29

Керівник американської компанії SpaceX, мільярдер та винахідник Ілон Маск уже багато років марить ідеєю про колонізацію Марса, де начебто збирається навіть особисто провести залишок свого життя. Амбітний підприємець анонсував висадку людей на Червону п...