Вдарив у груди та спину: У центрі Львова чоловік напав із кухонним ножем на жінок

У центрі Львова 19 вересня перехожі затримали неадекватного чоловіка, який напав на 74-річну жінку, яка проходила повз нього, вдаривши її ножем у спину, після чого намагався втекти. На місце прибули правоохоронці, які арештували нападника. Про це пише пресслужба поліції Львівської області, передають Патріоти України.

Поліція встановила, що цей чоловік також напав з ножем на 25-річну перехожу. Нападник підбіг до жінки, витягнув з-під куртки кухонний ніж та завдав їй кілька ударів у груди та живіт, після чого втік. Обох жінок госпіталізовано.

Поліцейські встановили особу злочинця, 35-річного мешканця Львівського району. Йому повідомили про підозру в скоєнні злочинів, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Максимальне покарання – довічне позбавлення волі. Триває досудове розслідування.



Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...