Вдарився головою об стіну та асфальт: На Рівненщині солдата до смерті побили за запізнення у військову частину

Підозрюваний у вбивстві солдата – 30-річний молодший лейтенант Андрій Сніжко. Він воював на Донбасі, має ряд відзнак і навіть медаль "За відвагу".

У Дубно Рівенської області офіцер побив солдата-контрактника за запізнення на чергування, від отриманих травм той помер. Подробиці інциденту розповіли в сюжеті "Надзвичайних новин", передають Патріоти України.

Після першого удару 37-річний солдат впав і головою сильно вдарився об асфальт, після другого – вдарився головою об стіну. "У лікарню солдата привезли у стані клінічної смерті. У нього була черепно-мозкова травма, садна і масивний вилив речовини мозку", – розповів завідувач реанімацією Дубненської районної лікарні Юрій Клименко.

У загиблого залишилися дружина і двоє маленьких дітей. Журналісти зазначили, що в планах керівництва військової частини було приховати подію. "Спочатку інформація з приводу побиття командуванням військової частини ховалася. Тільки вже після знайденого відеозапису нам стало відомо про те, що трапилося. Тобто підозрюваний спочатку не заявив про вчинення злочину", – зазначив в суді прокурор військової прокуратури Рівненського гарнізону Володимир Непийвода.

Підозрюваний у вбивстві солдата – 30-річний молодший лейтенант Андрій Сніжко. Він воював на Донбасі, має ряд відзнак і навіть медаль "За відвагу". У суді він заявив, що шкодує про скоєне, однак мотивів такої жорстокості по відношенню до товариша по зброї не пояснив. Поки суд відпустив підозрюваного під заставу в розмірі 84 тис. грн, які потрібно буде заплатити протягом наступних кількох днів.

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...